Vyhodnocení prázdninové soutěže pro děti „Všudybyl a Všechnoznal“, 18.9.2017

05.10.2017 22:04

Prázdniny už zůstávají jen ve vzpomínkách. Aby se na ně nezapomnělo, motivujeme děti k zaznamenávání zážitků, z návštěv kulturních památek, zajímavé přírodní poznatky ale i záznamy z přečtených knih, ukázka jakékoli tvořivé činnosti. Děti, někdy společně s rodiči, si vytvářejí pestrý prázdninový deník, v němž si mohou listovat třeba o Vánocích a vzpomínat na společné prázdninové výlety.

Je pravda, že pečlivě lepit do sešitu všechny vstupenky, razítka a jiné záznamy je sice zábavná ale náročná činnost. Asi odrazuje místo aby motivovala. Vedení Všudybylských deníků si vedou už ze zvyku ostřílení cestovatelé. Tak není divu, že stále drží vítězství pevně v rukou Dominik Klvač, žák 6.třídy. V těsném závěsu je 11tiletá Michaela Živná, která získala navíc hodně bodů i za přečtené knihy. Třetí místo náleží Karolíně Havlíčkové ze 4.třídy za stejně hezky vedený deník, i když neměl tolik záznamů.

Slavnostní vyhodnocení se uskutečnilo ve výstavní síni CŽP 18.září 2017. Zúčastnily se děti z družiny a náš průvodce na cestách - pan Jan Valíček.

Poblahopřáli jsme soutěžícím, kteří obdrželi knihy ( s.r.o. Euromedia) a drobné pozornosti (S-cart, aj.).

Společným setkáním byl zahájen celoroční projekt družiny LETEM SVĚTEM, který představila paní vychovatelka Soňa Valentová. Host odpoledne pan Valíček představil ve zkratce zajímavosti několika metroplí Evropy.

Na závěr si děti na složenou lodičku napsaly tajná přání, kam by chtěly v životě cestovat. Lodičky pustily po potoce do světa - a kdo ví, zda budou jejich přání vyslyšena....

Fotogalerie: Vyhodnocení prázdninové soutěže pro děti „Všudybyl a Všechnoznal“, 18.9.2017

Tato fotogalerie je prázdná.